pexels-nappy-936117

Marknadspaket Large - Extra allt

Extra allt - Förutom att ni har tillgång till de experter som ni kan behöva under resans gång så kan ni i denna lösning även få hjälp av en interim sälj eller marknadschef helt dedikerad för er för att fokusera på eran förändringsresa.

Befinner ni er på en definierad resa mot ett konkret och kraftigt tillväxtmål? I denna lösning så tillhandahåller vi en sälj/marknadschef åt er organisation i 6 eller 12 månader baserat på det behov som finns. 

pexels-rebrand-cities-1367269

Redan från start tillhandahåller vi en dedikerad sälj eller marknadschef som hjälper er från början med att sätta mål och strategier hela vägen fram tills målet är uppnått.

I denna tjänst så kommer vi hjälpa er att definiera era närmsta finansiella mål inom 6-12 månader och sätta en plan för att nå dit. Under hela tiden så kommer ni ha en dedikerad resurs från oss som är med er under hela perioden för att säkerställa att ni har det stöd som krävs. 

I kombination med detta så arbetar vi med några av de bästa experterna på marknaden inom deras område. 


lejon

Förutom detta så har vi experter inom olika områden såsom sociala media och försäljning bland annat. För att säkerställa bästa möjliga leverans och att ni ska nå hela vägen så arbetar vi bara med dem bästa på sitt område. 

Sammanfattningsvis i denna leverans så får ni det bästa av två världar. Ni har en dedikerad resurs samt alla typ av experter inom olika segment som kan behövas. Dessutom kan det levereras under en förutbestämd begränsad tid utan långa bindningstider. 

Kontakta oss gärna för mer information.